• Perla Falezei

    Va punem la dispozitie un apartament de 5 stele, situat la numai 5 minute de centrul orasului Galati, si 5 minute de Faleza Dunarii.

  • Safirul Falezei

    Va oferim un apartament de 5 stele, situat la doar 5 minute de centrul orasului Galati, pe faleza superioară a Dunării.

  • Rubinul Falezei

    Apartament de lux in regim hotelier in Galati, situat pe Faleza Superiara a Dunarii la numai 5 min. de centrul orasului Galati.

  • Onixul Falezei

    Apartament de lux cu un design modern si elegant, de inchiriat in regim hotelier in Galati, situat pe Faleza Superiara a Dunarii la numai 5 min. de centrul orasului Galati.

Despre Noi

Cazarea in regim hotelier ofera clientilor numeroase avantaje:

  • Pretul: pentru costuri reduse puteti beneficia de intreg confortul unui hotel avand avantajul intimitatii, unui mediu primitor in care va puteti pastra tabieturile si controlul total asupra locatiei. Perla Falezei Galati ofera tarife avantajoase si negociabile in functie de nevoile fiecarui client
  • Flexibilitate: in functie de nevoile fiecarui client, se identifica cel mai potrivit apartament  (locatie, dotari, utilitati), care sunt serviciile conexe de care acesta are nevoie (catering, inchirieri auto, abonamente la sali de fitness/ sauna/ piscina/ masaj/ tenis) si pe parcurs poate modifica sau imbunatati.
  • Negociere: totul se negociaza in functie de bugetul si nevoile fiecarui client. Perla Falezei Galati va ofera o diversitate de apartamente in regim hotelier din care puteti alege cea mai avantajoasa varianta pentru dumneavoastra si apoi puteti negocia fiecare detaliu.

Avand in vedere faptul ca in Galati exista foarte multe companii si reprezentante de companii nationale si straine, inchirierea unui apartament in regim hotelier este solutia optima de cazare pentru vizitele colegilor sau partenerilor dumneavoastra din tara sau strainatate. Fie ca este vorba de o vacanta sau o vizita de afaceri, Perla Falezei Galati va ofera confortul unui hotel, avand la dispozitie un intreg apartament, totul pentru costuri reduse. Perla Falezei Galati va ofera 3 apartamente in regim hotelier in Galati.

Toate cele 3 apartamente sunt situate la numai 10 min (de mers pe jos) de centrul de training Ceronav Galati, fiind o buna alternativa de cazare, pentru toti cei care vin la cursurile sustinute de Ceronav Galati .

Cele 3 apartamente va stau la dispozitie tot timpul anului incepand cu 1 ianuarie si pana pe 31 decembrie, pentru dumneavoastra daca sositi in Galati si nu doriti sa stati la hotel sau rude, pentru prieteni sau familie, pentru colegii sau colaboratorii. In schimb nu acceptam sub nicio forma petreceri, evenimente legate de date onomastice, Revelioane ce implica mai mult de 2 persoane deoarece apartamentele sunt exclusiv pentru cazarea si odihna clientilor in cele mai bune si placute conditii si nu pentru distractii. In acelasi timp ne rezervam dreptul de selecta clientii si nu inchiriem celor care au sub 21 de ani.