• Perla Falezei

  Va punem la dispozitie un apartament de 5 stele, situat la numai 5 minute de centrul orasului Galati, si 5 minute de Faleza Dunarii.

 • Safirul Falezei

  Va oferim un apartament de 5 stele, situat la doar 5 minute de centrul orasului Galati, pe faleza superioară a Dunării.

 • Rubinul Falezei

  Apartament de lux in regim hotelier in Galati, situat pe Faleza Superiara a Dunarii la numai 5 min. de centrul orasului Galati.

 • Onixul Falezei

  Apartament de lux cu un design modern si elegant, de inchiriat in regim hotelier in Galati, situat pe Faleza Superiara a Dunarii la numai 5 min. de centrul orasului Galati.

Perla Falezei

Va punem la dispozitie un apartament de 5 stele, situat la numai 5 minute de centrul orasului Galati si de Faleza Dunarii.

Orice turist care soseste in Galati, fie ca se afla in calatorie de afaceri sau in interes personal, se va delecta cu o plimbare pe Faleza orasului. Apartamentele de 5 stele oferite de noi in regim hotelier faciliteaza aceasta parte importanta a sejurului dumneavoastra, fiind amplasate intr-o zona perfecta atat din punct de vedere turistic cat si din punct de vedere al afacerilor.
Apartamentul Perla Falezei este situat intr-o zona ultracentrala a Galatiului, chiar pe Faleza superioara, oferind privelisti superbe peste Dunare, restaurantul Blue Aqua si terenurile de tenis ale clubului Dacia, toate obiective importante aflate la indemana turistilor. Perla Falezei face parte dintr-un imobil cu 7 etaje si doua lifturi, are o suprafata utila de 28 mp, hol si baie recent renovate astfel incat sa se ridice la nivelul standardelor oricarui turist.
La intrarea in apartamentul Perla Falezei va intampina un hol suficient de incapator pentru depozitarea bagajelor, cu o garderoba special amenajata pentru haine. Din hol se intra in baie si in camera. Decorata cu gresie si faianta in culori contrastante, baia dispune de o chiuveta, toaleta si cada albe. Camera ofera un pat matrimonial, doua noptiere cu veioze, o comoda cu un televizor LCD cu acces la aproximativ 50 de canale, intenet de mare viteza atat wireless cat si prin cablu.
Nu lipseste mobilierul specific cu un bar de sticla cu doua scaune unde se poate consuma si masa comandata sau preparata in casa. Camera se continua cu o bucatarie complet amenajata si utilata pentru orice nevoi.
Daca ati ajuns in Galati, oricare ar fi motivul vizitei, alegeti apartamentul de 5 stele Perla Falezei, apartament pe care vi-l punem la dispozitie spre inchiriere in regim hotelier pe durata solicitata de dumneavoastra.

Apartamentul Perla Falezei este situat la numai 10 min (de mers pe jos) de centrul de training Ceronav Galati, fiind o buna alternativa de cazare, pentru toti cei care vin la cursurile sustinute de Ceronav Galati .

Acest apartament va sta la dispozitie tot timpul anului incepand cu 1 ianuarie si pana pe 31 decembrie, pentru dumneavoastra daca sositi in Galati si nu doriti sa stati la hotel sau rude, pentru prieteni sau familie, pentru colegii sau colaboratorii. In schimb nu acceptam sub nicio forma petreceri, evenimente legate de date onomastice, Revelioane ce implica mai mult de 2 persoane deoarece apartamentele sunt exclusiv pentru cazarea si odihna clientilor in cele mai bune si placute conditii si nu pentru distractii. In acelasi timp ne rezervam dreptul de selecta clientii si nu inchiriem celor care au sub 21 de ani.

Dotari


 • Pat dublu/matrimonial
 • Aer conditionat
 • TV-LCD
 • Internet- Wireless/Cablu
 • Fier de calcat
 • Parcare Gratuita (Publica)
 • Bucatarie (complet utilata)
 • Cuptor cu microunde
 • Filtru de cafea
 • Frigider
 • Baie propie (complet utilata/cada)
 • Uscator de par


RezervaRezerva Apartament

  Oferte Speciale

  Tarif Normal(de la 1 la 7 nopti)

  140lei/28Euro/35$/noapte

  Oferta Speciala(de la 7 la 29 nopti)

  130lei/26Euro/30$/noapte

  Oferta Lunara(pentru 1 sau mai multe luni)

  3600lei/660Euro/700$/luna

  Perla Falezei – Adresa: Str. Rosiori, nr 6, Galati, Romania

  GPS: LAT: 45.427503 – LONG: 28.048247
  Comments are closed.