• Perla Falezei

  Va punem la dispozitie un apartament de 5 stele, situat la numai 5 minute de centrul orasului Galati, si 5 minute de Faleza Dunarii.

 • Safirul Falezei

  Va oferim un apartament de 5 stele, situat la doar 5 minute de centrul orasului Galati, pe faleza superioară a Dunării.

 • Rubinul Falezei

  Apartament de lux in regim hotelier in Galati, situat pe Faleza Superiara a Dunarii la numai 5 min. de centrul orasului Galati.

 • Onixul Falezei

  Apartament de lux cu un design modern si elegant, de inchiriat in regim hotelier in Galati, situat pe Faleza Superiara a Dunarii la numai 5 min. de centrul orasului Galati.

Onixul Falezei

Va oferim un apartament cu un design modern si elegant de inchirat in regim hotelier in Galati, situat pe Faleza Superioara a Dunarii, la doar 5 minute de centrul orasului Galati, si la numai 5 minute de Faleza Dunarii..

Apartamentul Onixul Falezei este situat deasemenea pe Faleza Superioara a Dunarii si acesta situandu-se intr-o zona ultracentrala la numai 50m de primul apartament (apartamentul Perla Falezei) si in acelasi imobil cu (apartamentul Rubinul Falezei) si avand o priveliste panoramica asupra intregii Faleze a Dunarii.
Apartamentul Onixul Falezei, este situat intr-unu imobil de 7 etaje dotat cu 2 lifturi si are o suparafata utila de 30 mp. Inca de la intrarea in apartament veti fi intampinat cu un mic hol in care veti gasi loc pentru depozitarea bagajelor si o garderoba cu usi din oglinda pentru haine. De aici intrati in baia dotata cu o usa din sticla cu un model modern si elegant si decorata cu gresie si faianta in culori deschise, dotata cu cada si toaleta de culoare alba. In camera se intra de asemenea din hol printr-o usa din sticla cu un design modern, si veti descoperi un pat matrimonial pe mijlocul acesteia marginit de 2 noptiere cu pendule moderne ce inlocuiesc clasicele veioze. Pe peretii de langa pat veti descoperi o oglinda mare ce va va incanta privirile si un semineu electric ce va va incalize si va va face atmosfera mai romantica atat iarna cat si vara. In fata patului se afla o comoda cu un design modern cu un LCD suspendat si cu luminii ambientale unde puteti viziona aproximativ 50 de canale si naviga totodata pe internet datorita retelei, de mare viteza, wireless. Decorul camerei este intregit de un tablou si o masa tip bar cu 2 scaune unde puteti servi fie o bautura sau mancarea preparata in bucataria modern utilata si amenajata din continuarea camerei. In coninuarea camerei veti gasi o bucatarie mobilata si utilata complet cu o plita (gaz) si hota, un figider, un filtru de cafea, un cuptor cu microunde cat si toata vesela de care aveti nevoie pentru a va prepara mancarea dorita.

Acesta este apartamentul Onixul Falezei, un apartament de 5 stele cu un design elegant si modern utilat, pe care vi-l punem la dispozitie spre inchiriere in regim hotelier pe perioada solicitata de catre dumneavostra.

Apartamentul Onixul Falezei este situat la numai 10 min (de mers pe jos) de centrul de training Ceronav Galati, fiind o buna alternativa de cazare, pentru toti cei care vin la cursurile sustinute de Ceronav Galati .

Acest apartament va sta la dispozitie tot timpul anului incepand cu 1 ianuarie si pana pe 31 decembrie, pentru dumneavoastra daca sositi in Galati si nu doriti sa stati la hotel sau rude, pentru prieteni sau familie, pentru colegii sau colaboratorii. In schimb nu acceptam sub nicio forma petreceri, evenimente legate de date onomastice, Revelioane ce implica mai mult de 2 persoane deoarece apartamentele sunt exclusiv pentru cazarea si odihna clientilor in cele mai bune si placute conditii si nu pentru distractii. In acelasi timp ne rezervam dreptul de selecta clientii si nu inchiriem celor care au sub 21 de ani.

Check-in-ul se face dupa ora 14:00, iar Check-out-ul se face nu mai tarziu de ora 12:30.
Curatenia se face dupa plecarea fiecarui client, iar pentru perioadele mai lungi de cazare se face din 5 in 5 zile.

Dotari


 • Pat dublu/matrimonial
 • Aer conditionat
 • TV-LCD
 • Internet- Wireless/Cablu
 • Fier de calcat
 • Boiler electric
 • Parcare Gratuita (Publica)
 • Bucatarie (complet utilata)
 • Cuptor cu microunde
 • Filtru de cafea
 • Frigider
 • Baie propie (complet utilata/cada)
 • Uscator de par
 • Semineu Electric

RezervaRezerva Apartament


  Oferte Speciale

  Tarif Normal(de la 1 la 7 nopti)

  170lei/40Euro/45$/noapte

  Oferta Speciala(de la 7 la 29 nopti)

  160lei/30Euro/35$/noapte


  Onixul Falezei – Adresa: Str. Rosiori, nr 12, Galati, Romania

  GPS: LAT: 45.428614 – LONG: 28.050016
  Comments are closed.